office 365

Med Office 365 sikrer B2B Trading dig fleksibilitet og konstant adgang

Tid og sted betyder ikke længere noget med B2B Tradings Office 365-løsning.

Med løsningen får du nem og hurtig adgang til alle de velkendte Office-værktøjer herunder mailprogrammet Outlook, uanset, hvor i verden, du befinder dig – og hvad tid på døgnet det er.

 

Office 365 er en skybaseret abonnementstjeneste med høj pålidelighed, hvor du får endnu bedre mulighed for at opretholde produktiviteten, effektiviteten og kontakten til kolleger og kunder, uanset hvor du arbejder henne. Med Office 365-løsningen er der samtidig garanti for, at du altid har de seneste versioner af de velkendte og effektive Microsoft-programmer, eksempelvis Word, PowerPoint og Excel, adgang til

alle dine dokumenter, samt muligheder for både videomøder og chat.

Få en mail-løsning,

der opfylder alle dine behov

Med B2B Tradings Office 365-løsning får du adgang til dine mails og kalendere fra din pc, Mac, webbrowser, Windows Phone, iPhone, Android-telefon, Symbian-telefon eller BlackBerry.

Du får samtidig mulighed for at dele din kalender og dermed oplysningerne om, hvornår du er ledig eller optaget, med andre i og udenfor din virksomhed. Det gør det meget nemmere, at planlægge møder.

Professionelt udtryk

og høj sikkerhed

Dine programmer, dokumenter, og endda dine personlige indstillinger følger dig. Med muligheden for at sende meddelelser på op til 25 MB kan du vedhæfte billeder og brugerdefineret formatering i din mail. Du skal bare logge på din konto og gå i gang med arbejdet.

Den hurtige, glatte grænseflade anbringer dine vigtigste dokumenter, programmer og personer, så du nemt kan finde dem. Og da alle dine filer gemmes automatisk online, også dem på din pc, så det er nemt at få adgang til, redigere og dele din nyeste version, når du er på farten.

Samtidig er der tale om en løsning med en høj sikkerhed. Dine mails vil være virusbeskyttet med en indbygget og pålidelig antivirusbeskyttelse og antispamfiltrering.

Lync Online – effektiv video-

og chat-funktion

I B2B Tradings Outlook 365-løsning finder du også den effektive Lync-funktion, der giver dig mulighed for at oprette forbindelse via lyd og video til andre brugere. Med tilstedeværelsesindikatoren kan du se, hvem der er online og har mulighed for at chatte.

Brug eventuelt skærmdelingsfunktionen, der kan aktiveres med et enkelt klik, samt noteskrivningsfunktionen i realtid, der kan effektivisere kommunikationen og dermed produktiviteten.

I Office 365-løsningen er der også mulighed for at holde møder online med lyd og HD-video. Op til 250 personer i og uden for virksomheden kan deltage. Det er nemt, sikkert, effektivt – og du sparer rejseomkostningerne.