cloud server

cloud server

Med B2B Tradings Cloud Server få du stillet en privat sky til rådighed, der opløser alle tidligere begrænsninger indenfor IT-verdenen.

 

Hvorfor Cloud Server?

Med en Cloud Server kan du tilpasse og manipulere antallet af servere, deres tilknyttede hardware ressourcer, back-up måder og meget, meget mere. B2B Tradings Cloud Server er den mest simple, mest tilgængelige og mest fleksible sky-løsning til dato. Der er ingen krav eller behov, som vi ikke kan imødekomme. Fortæl os, hvad dine tanker og ønsker er, så vi i fællesskab kan finde den bedste, billigste og mest effektive løsning til din virksomhed.
 

 

 

 

 

 

 

 

 

Få fremtidens serverløsning med B2B Trading

B2B Tradings Cloud Server er ikke begrænset til nogen speciel type applikationer eller serverløsning, hvilket betyder, at du kan lægge næsten hvad som helst op, eksempelvis jeres webhotel, webshop, ERP-system, Dynamics eller lignende.

Du skal blot starte med de ressourcer, du har behov for, hvorefter vi automatisk eller på opfordring kan skalere din løsning.

Du kan også vælge, at skalere hele eller store dele af din virksomheds it-setup, ved f.eks. at supplere med en yderligere

Terminal Server og en Fil/Print server, og tilgå det via et Site-to-Site VPN.

Cloud Services for sikker IT-drift

Med B2B Tradings Cloud Services sikrer vi, at du er i stand til at tilgå din
IT-løsning alle steder fra – og vi sikrer, at du kun betaler for det, du bruger.

Remote Backup

Med Remote Backup løsning slipper du og dine medarbejdere for at tænke over backup og sikkerhedskopier. Vi sørger for automatisk backup til vores storage servere, der er fysisk separeret fra virksomheden og er placeret i et datacenter, der er topsikret mod strømafbrydelser, brand, indbrud og lignende.

Hosted Exchange

En Hosted Exchange løsning fungerer som en udvidet privatsekretær, der sørger for opdatering, synkronisering og deling af data, så din virksomheds medarbejdere kan fokusere på at løse deres primære arbejdsopgaver.

Hosted CMS

Den perfekte hjemmeside er hele tiden under forandring. Brugerne skal lokkes til med nyt indhold, bedre og helt aktuelle søgeord skal flettes ind og funktioner som blog, debatfora, billedgalleri og kalender skal integreres og finjusteres. Men det kan være enormt tidskrævende – og derfor tilbyder vi Hosted CMS.