infrastruktur

Altid 100% Professionelle IT-løsninger


Med B2B Trading får du en sikker og solid it-infrastruktur, der matcher din virksomheds behov.

Det gør du, fordi vi sætter en ære i at lytte til dig og analysere dine behov, inden vi præsenterer dig for en løsning. Og det gør du, fordi vi ved, hvad det kræver for at sikre det perfekte match mellem netop din virksomhed og den rette it-infrastruktur.

Vores omfattende viden og mangeårige erfaring bygger på implementeringen af it-projekter i både den offentlige og private sektor. Hver gang sikrer vi i samarbejde med eksisterende it-afdelinger, at projekterne bliver vellykkede og møder de krav og behov, som kunden har.
Hele vejen igennem står vi til rådighed med konstruktiv sparring og rådgivning.

 

B2B Trading garanterer fleksible aftaler, der giver jer den bedste og billigste service og hjælp, ligegyldig om I vælger at benytte jer af egne servere, Hosted løsninger, Office 365 eller en kombination.

Få den perfekte IT-infrastruktur med B2B Trading

Hardware & Udstyr

Levering af både hardware, software og udstyr til netværk og brugere. B2B Trading kan altid levere totalløsninger.

Software & Licenser

Vi tilbyder grundig gennemgang af licenser og software, undetstøtter Microsoft operativsystemer og leverer al nødvendig software, også Office 365.

100% IT-sikkerhed

Ligemeget om det er på servere, cloud server eller cloud services står B2B Trading for at levere den højeste sikkerhed, både på applikations og netværksniveau.

Strategi

Kyndig rådgivning om jeres IT-strategi som helhed. Vi sørger for også at fremtidssikre jeres infrastruktur sår der ikke opstår ubehagelige overraskelser.