Support

Få det bedste ud af en serviceaftale med B2B Trading

 

B2B Trading ved hvor vigtigt det i dag er for virksomheder som jeres, at holde fokus på en stabil udvikling og vedligeholdelse af it-løsningen.

 

Vi tilbyder derfor forskellige servicepakker, der er skræddersyede jeres behov. Og hvis behovet er større end et enkelt besøg fra tid til anden, kan det være en fordel at få en klippekort-aftale med os. Allerede ved køb af et klippekort på tyve timer sparer du og din virksomhed masser af penge.

En klippekort-aftale med B2B Trading sikrer, at din it-installation er opdateret og fungerer i henhold til de krav, der er stillet fra din side. Samtidigt sikrer vi, at du som kunde løbende får udført tilbundsgående kontrol af driften på din it-løsning.

Få frigivet ressourcerne til det, I er bedst til, og lad B2B Trading stå for driften af jeres løsninger med en it-driftsaftale, der tager udgangspunkt i jeres behov og sikrer jer de bedste vilkår. It-driftsaftalen vil blive til i en tæt og tillidsfuld dialog mellem os og jer, hvor vi garanterer, at alle sten bliver vendt og at den endelige løsning bliver den absolut bedste. 

 

Aftalen vil indeholde præcise oplysninger om og klare retningslinjer for opgavens karakter,

omfang, proces og periode.

Professionelle og tillidsfulde konsulentydelser

B2B Tradings professionelle og erfarne konsulenter har dybt specialiseret viden indenfor it-infrastruktur baseret på Microsoft-platformen. I en tillidsfuld dialog med kunden sikrer vi den bedste service og den ypperste kvalitet på markedet.

I samarbejde med den enkelte kunde afdækker vi de individuelle behov og sikrer, at vi altid finder den bedste løsning, der passer ind i hver kundes forretning. Og det først, når kundens behov er præcist defineret, at implementeringen af den endelige, unikke løsning begynder.

 

B2B Trading sikrer den bedste service og drift

  • Kontrol af serverens helbredstilstand

  • Kontrol af antivirus

  • Check af backup

  • Sikkerheds / patch-opdateringer på server og arbejdsstationer

  • Applikation support

  • Løsning af ad hoc-opgaver for brugerne

  • Trådløse netværk

  • Windows, Mac og Linux platforme