telefoni

få virksomhedens kommunikation og IP telefoni samlet ét sted.
 

B2B Trading arbejder sammen med FlexFone en af erhvervslivets mest intuitive

og kraftfulde telefoniplatform - både til din browser og mobil

Vælg Flexfone:

  • Hvis du ønsker at effektivisere kommunikationen i din virksomhed

  • Hvis du ønsker at nedbringe virksomhedens omkostninger

  • Hvis du vil have adgang til et væld af funktioner

  • Hvis du ønsker en fuld integration til mobiltelefoner

Hvorfor vælge Flexfone?

Fordi effektiv og gnidningsfri kommunikation er en vigtig del af næsten alle virksomheder, både internt medarbejderne imellem og eksternt når der skal etableres kontakt til kunder eller leverandører. Vores målsætning er at give adgang til og vedligeholde markedets bedste redskaber til at understøtte alle elementer og facetter af denne kommunikation.
 

Flexfone vil altid forsøge at imødekomme de nyeste teknologier og presse de tekniske grænser for, hvad en moderne mobil- og IP-telefoni platform kan levere. Hele arkitekturen bag og opbygningen omkring systemet er baseret på omfattende brugertests og mange års erfaring, hvorfor vi efterhånden kan garantere en helt unik bruger- og helhedsoplevelse.

Perfekt IP Telefoni så det ringer for ørene

Effektiv Kommunikation

Flexfone giver virksomhedens medarbejdere et effektivt redskab til at optimere deres kommunikation både internt og til kunderne.

Et væld af funktioner

Alle behov der kan forbindes med at drive en effektiv og værdiskabende virksomheds-kommunikation bliver imødekommet, og flere til!

Mobil Integration

Løsningen er fuldtud integreret med mobiltelefoni, hvilket giver en langt større fleksibilitet, end teleløsninger hidtil har kunnet levere.

Nem administration

Et brugervenligt interface giver dig adgang til et overblik over og en nem administration af bl.a. dine medarbejdere, telefonnumre og forbrug.

Hvad koster det så?

Mindre end man skulle tro, og samtidig er der mange penge at spare! Løsningen baserer sig på mobil og IP-telefoni. Det betyder at der ikke længere er behov for at have dyre ISDN (fastnet) løsninger. Du skal kun betale for det du bruger og Flexfone vil i alle henseender arbejde med gennemsigtige og gennemskuelige priser – dyre abonnementer og gebyrer er noget, som vi har taget lang afstand til.

For at sikre at løsningen bliver specifikt tilpasset til netop din virksomheds behov, har vi valgt at afsætte Flexfone igennem en lang række forhandlere over hele landet.

Vi kan garantere, at de alle kan tilbyde yderst konkurrencedygtige priser og samtidig afdække ethvert behov du og din virksomhed står med.

Kontakt os allerede i dag, således vi kan gennemgå din nuværende telefoni løsning og give dig et uforpligtende tilbud.